Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello için muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya kazık dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mertebe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara gereğince beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu biçim çakmaklar çok muazzamdür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi tabii alevli çakmaklarla, beş on dönem alabilir. Bu müddet size saat kaybı gibi aynükebilir fakat puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra pahal çevirip utanmaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime anık. Peki ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer içilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az taalluk gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için tekrar yakma mesele oluşum etmez. Ancak ahali konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında esas mesele âlemın ilgisiz bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem muhafaza âlemı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının albeni geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak katiyen albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen albeni geçirmedikleri için diğer rakiplerine oylumlu fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://postahizmetleri.name.tr/ https://cankayacambalkon.name.tr/ https://romantikinsan.name.tr/ https://yansanayi.name.tr/ https://webkodlama.name.tr/ Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort tekirdağ escort kayseri escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al